Intuïtieve Coaching en Heling

  • Is het leven nog teveel een geworstel of een gevecht met jezelf en verlang je ernaar om wat minder druk in je hoofd te zijn, beter bij je gevoel te kunnen en daardoor lichter door het leven te kunnen gaan?
  • Ben je gewend om anderen voor te laten gaan, en vergeet je jezelf, maar je hebt geen idee hoe dat anders kan omdat het leven je steeds weer meeneemt? 
  • Ben je je eigen praktijk op aan het zetten en merk je dat dat niet van de grond komt en wil je inzicht krijgen in waar je jezelf onbewust tegen houdt?
  • Heb je al heel wat gedaan op het gebied van bewustwording en wil je de diepere lagen transformeren?
  • Werk je in de zorg , het onderwijs, als coach of op een andere manier direct met mensen en wil je meer in verbinding, intuïtiever, vanuit helderheid, moeitelozer en ook met zorg voor jezelf, je werk uitvoeren?
  • Verlang je er naar om je vanuit moeiteloosheid dieper verbonden te voelen, in plaats van altijd maar je best te doen?

Ik werk met het onderbewuste. De beelden, zinnen of het gevoel wat bij mij binnenkomt snap jij meestal beter dan ik ;-). De energie die al heel lang vast zit komt weer in beweging.

Zet die stap en kom ervaren, ik gun het iedereen.

 

 ~ De magie ontstaat in de overgave ~

 

Ja, ik maak graag een afspraak voor een coach-healing sessie.

 

~~Coach-Healing traject~~

Als je echt een verandering in je leven wil, neem dan contact met me op en dan bespreken we waar je naar verlangt of waar je tegen aan loopt. En bij een wederzijdse ja, gaan we  samen aan de slag!

Tussen de sessies door ben ik zonodig bereikbaar via mail. Ik reageer doorgaans dezelfde dag. En voel mee wat op dat moment de stroming kan geven in wat er leeft. Zodat je in de hogere energie kan komen en blijven, en je  proces door kan lopen. Zodat je de stappen kan zitten naar je verlangen.

~~Alles is energie, en daar werk ik mee~~

Ja ik maak graag een afspraak voor een Coach en Healingtraject