Hoe is het met jouw balans gesteld?

Rauw eerlijk kijken naar jezelf, is de weg naar de verandering waar je naar verlangt

We laten ons nog erg vaak leven door wat er op ons af komt. En ik snap dat. Ik kom daar ook vandaan. We denken dan ook echt dat we geen grip hebben op ons leven.

De weg naar verandering, gaat over regie over je eigen leven krijgen. En daar zit vaak van alles tussen, waarom dat niet lukt. 

De tool die je hier aan kan vragen geeft zicht op hoe het gesteld is met jouw balans op dit moment in de 4 dimensies. De fysieke dimensie, de emotionele dimensie, de mentale dimensie en de spirituele dimensie. Je kunt er op je gemak es voor gaan zitten en 100% voor jezelf in gaan vullen. Het geeft heel concreet zicht op waar de disbalans zit. En je kan vervolgens gaan kijken welke kleine stap je vandaag nog kunt zetten om meer balans te creeren in je leven.

Als je balans in deze 4 gebieden hebt, dan kom je meer in lichtheid. Het is geen kant en klare oplossing, want vaak zitten er onbewuste overtuigingen en niet verwerkte ervaringen tussen om echt voor jezelf te kunnen en durven kiezen. Echt voor jezelf als in 100% J 

Maar het is een belangrijk begin, het geeft inzicht. En het laat je nadenken over 1 concrete kleine stap waar je vandaag al mee kunt beginnen.

Als je je hieronder aanmeldt, ontvang je de lijst met de uitleg in je mailbox.