Ervaringen MatriX methode

“De sessie waarin ik graag wat aan mijn rij-angst wilde doen voelde goed, veilig en zacht. Heel fijn om ineens geen negatieve lading te ervaren waar ik voorheen veel spanning voelde. Mooi! Ik heb zonder lading in de auto kunnen zitten en heb de motor gestart 🙂 mega stap voor mij.  Fase 2 is rijden. Voorlopig geniet ik al enorm van het kunnen zitten in de auto zonder spanning.”

“Ik heb zolang ik weet angst om voor grotere groepen het woord te voeren. Zelfs in een voorstelrondje ging mijn hart tekeer en brak het zweet me uit. Na de MatriX coaching voelde ik de fysieke reactie niet meer als ik dacht aan spreken voor een groep, dat was al heel apart. De eerst volgende keer dat ik voor een groep wat moest zeggen, voelde het ook rustig, gek om te ervaren, en zo fijn…!!”

“Mijn hoofdpijn was weg binnen nog geen 10 minuten, bizar”.

“Bij het hoofd opruimen kwamen we bij een emotie waarvan ik dacht dat ik dat verwerkt had, maar wat zat daar nog veel. Ik voel nu rust. En vermoeidheid, maar die was er denk ik al, alleen nu voel ik hem omdat er rust in mijn hoofd is”
.

“ Ik merk dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb en het lijkt alsof mijn zorgen veel minder geworden zijn. Ik denk overal gewoon wat ‘lichter’ over….heel fijn. En ook wel apart trouwens.”

“Ik was in paniek, en door de MatriXcoaching zakte dat ineens, dat was zo`n opluchting… ik ging er ook ineens anders over nadenken, het maakte me ineens niks meer uit.”