Ervaringen

Vertrouwd, warm, puur en zuiver

Afgelopen week heb ik een hele mooie en waardevolle healing van Sandra gehad. wat was dat een fijne ervaring. Ze legt alles heel goed uit, is bij je elk seconde van de healing. Het voelde heel vertrouwd, warm, puur en zuiver.
Dankzij deze healing voel ik me weer lekker in mijn vel. Ik ga weer dansend door mijn leven heen.
Tijdens deze healing heb ik hele mooie inzichten gekregen, waarmee ik weer kan groeien. Daar ben ik je zo dankbaar voor Sandra. Ik hoopte op een healing en kreeg ook nog zo een mooi cadeau erbij.
Ik kan weer vrolijk leven, werken aan mijn praktijk en genieten van en met mijn kinderen.
Dank je wel voor jouw liefde en licht 🙏❤☀️Jacqueline

Krachtig, intens en prachtig!                                                                                                                            (Dit was een intensive; 4 dagen achter elkaar en dan werken mijn partner Henk en ik samen) “Ik ben heel dankbaar voor het traject dat ik bij jullie mocht doorlopen. Hoewel ik het in het begin heel eng vond om aangeraakt te worden (door negatieve ervaringen uit het verleden) merkte ik dat deze angst heel snel afnam dankzij jullie steun en professionele houding. Ik vond het erg prettig dat jullie met me deelden wat er bij jullie aan informatie binnenkwam, zodat ik dat kan gebruiken om verder te groeien. Ook de kaart en de oliën die jullie voor me doorkregen waren telkens perfect op mij en op het moment afgestemd. Dankzij de opdrachten die ik van jullie meekreeg, kon ik ‘in de flow’ blijven en ze maakten me duidelijk waar mijn echte pijnpunten zaten. Ik merk dat het traject mij zowel lichamelijk als geestelijk goed gedaan heeft. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en heb een hoop dingen mogen leren die ik mee kan nemen in mijn verdere leven. Hoewel het best veel was op korte termijn, betekent dit ook dat ik veel en grote stappen heb kunnen/mogen zetten in slechts een paar dagen tijd. Ik zou dit traject omschrijven als krachtig, intens en prachtig!” Chantal

Open en oordeelloos

Ik heb een prachtige coaching met healing mogen ontvangen van Sandra. Haar open en oordeelloze aanwezigheid heeft mij erg op mijn gemak doen voelen. De healing was super bijzonder. Echt een hele waardevolle en helende ervaring voor mijn lichaam en geest.Anne

Eindelijk van trauma van 60 jaar geleden af

“Ik had al jaren van alles geprobeerd waaronder EMDR, ik wist dat ik last had van dat trauma op 6 jarige leeftijd en echt verwerken lukte niet. Ik voelde me nog steeds een toeschouwer van het leven in plaats van een deelnemer, niet echt aanwezig. Na de healing kwam ineens al dat verdriet los, ik had geen idee dat dat er allemaal nog zat….ik voelde me kilo`s lichter”.
Anonieme 60-iger
.

Als collega MatriXprofessional was ik vooral heel nieuwsgierig naar Sandra’s werkwijze als intuïtief coach. Ik heb al 14 jaar last van migraine aanvallen elke 4 tot 6 weken en Sandra gaf aan wellicht iets voor mij te kunnen betekenen. Ik besloot het aan den lijve te willen ondervinden en maakte een afspraak met haar. Ze legt heel goed uit wat ze gaat doen en welke hulp ze daarbij verwacht te krijgen van haar gidsen en begeleiders. Tijdens de sessie voelde ik al snel de energie stromen. Vooral in mijn buik voelde ik de hele sessie door een enorme bal van energie. Even kreeg ik een heel zwaar gevoel in mijn hoofd, maar dat trok snel weer weg. De healing sessie heeft mij vooral rust gebracht en een nieuwe migraine aanval diende zich pas 2,5 maand na de vorige aan en duurde een dag korter. Dat is in ieder geval vooruitgang. Dankjewel! Groet, Chrit.

Dat er steeds mag zijn wat er is, een enorme rust

Je straalt voor mij uit dat alles goed is zoals het is, dat ik goed ben zoals ik ben, dat er niets hoeft, ik er zo mag zijn (net als iedereen er mag zijn).  Een enorme rust. Dat er steeds mag zijn wat er is. Dat breng je mij. Je geeft dan ruimte daar waar ik het zelf niet voel. En daarmee nodig je mij uit (voel geen enkele push!) dat zelf te voelen. Anoniem

Ik had nooit verwacht dat dat kon
“Ik voel me veel fijner op mijn werk, dat ik me zo fijn zou kunnen voelen op mijn werk had ik nooit verwacht”. Anoniem

Een fantastisch gevoel, onbeschrijfelijk ervaring

“De reden dat ik aan een traject begon bij Sandra was omdat ik meer rust wilde vinden en ik wilde meer verbinding maken met het universum en mijn eigen intuïtie volgen.

Na 2 healingen en een reading met mijn overleden dochter ben ik al super blij, ik voel mij een heel ander mens. De eerste keer dat ik naar Sandra toe kwam wist ik niet wat ik kon verwachten. Dus was ik erg zenuwachtig. Toen ik eenmaal binnen was, werd ik rustiger, mocht gaan liggen en na de meditatie was ik helemaal ontspannen, en kon de healing beginnen.

Dit was een hele ervaring. Je voelt het over je hele lichaam. Heel liefdevol en vol tintelingen, dit was een hele ervaring voor mij. De tweede keer was heel mooi, ik wist wat er zou komen en kon niet wachten tot het zover was. Ik kreeg meer dan ik verwachtte. Je voelt zelfs hoe ze bezig zijn om jouw lichaam helemaal op orde te krijgen. Het doet geen pijn, het is zo fijn. Ik voelde mij helemaal happy en zelfs 10 jaar jonger. En het zenuwachtige gejaagde gevoel in mijn maag was weg, waar ik mijn hele leven al last van heb.

Het is vooral een rust moment om helemaal tot mijzelf te komen En te genieten van alles, het werkt ook nog lang na. En ik werd me meer bewust van mijn eigen grenzen. Ik kies ook meer voor mezelf en ik ga niet altijd meer eerst voor anderen. Nu is het mijn beurt en ik mag zeggen ik ben nummer een. Een fantastisch gevoel, onbeschrijfelijk ervaring, een mooi kado voor jezelf. Een echte aanrader.

Ben trots op mijzelf dat ik dit allemaal mag meemaken en zoveel liefde en warmte voel vanuit het universum.
Ik voel mij helemaal in mijn element, ik kan de wereld weer aan dankzij jouw mooie werk, dankbaar werk.

En toen de sessie met mijn dochter, Sandra deed deze sessie samen met haar vriend Henk. Mijn dochter is overleden toen ze 8 jaar was.

Dat was zo mooi en liefdevol. En een geruststelling voor mij, zo onbeschrijflijk mooi (ff tranen drogen)
Mijn lichaam reageerde alsof ze eindelijk weer terug was na bijna 25 jaar van verdriet, onrust en pijn ook in mijn lichaam
Het is jammer dat de vragen niet bij mij opkwamen maar ik heb gevoeld dat ze er was, en wat het voor mij en mijn lichaam heeft gebracht.

Te mooi, zo fantastisch, ik ben opnieuw op de wereld gezet
Geen pijn en verdriet meer, al blijft het gemis
Ik weet nu hoe het zit en wat ik zelf mag doen
In een woord jullie zijn kanjers. Emmy Nijssen-Petit

Ik ben me echt anders gaan voelen
“Ik was mezelf in een aantal jaren kwijt geraakt, en daarbij mijn eigen vrolijke zelf. Na de sessie lukte het me om negatieve gevoelens te laten gebeuren en daarna kon ik het makkelijker loslaten. Dat heeft mij doen besluiten om om nog een sessie te vragen.
En deze was zo bijzonder, en het heeft mij verder geholpen in het leren luisteren naar mijn hart, en vooral mijzelf weer vrij te voelen . Er overviel mij een gevoel van blijheid wat haast niet te omschrijven is. Het gevoel niet alleen te staan. Maar vooral te mogen zijn. Ik ben vooral blij van binnen en daar ben ik zo blij om haha.  En ik heb veel energie en maak mezelf veel minder druk. Ik kan het naast me neerleggen en reageer anders of niet waardoor ik veel meer rust ervaar”. Anoniem

Alsof er een grote last van me af is
“Ik voel me op een of andere manier sterker, geconcentreerder (weet niet goed hoe ik het moet benoemen). En ik ben meer in mijn lichaam, nooit geweten dat dat ook nog kon, voelt fijn, voelt steviger. En het lijkt of er minder energie weglekt. En het is alsof er een grote last van me af is. En de nacht na de sessie had ik zo`n speciale droom, die gaf me echt inzichten.
Voelt dus heel goed!! Ben er heel blij mee!” Eliza

Ben er nog steeds verbaasd over
Sandra is toegankelijk, gewoon normaal, met humor, gelijkwaardig en enthousiast over de dingen die ze doet. Het effect van de sessie was erg krachtig. Ben er nog steeds verbaasd over, omdat het zo “zonder erg”  leek te gaan, maar met groot effect. Sandra`s kracht ligt denk ik echt in energetisch en gevoelsmatig aansluiten bij de ander, en zo een proces op gang te brengen bij de ander. Willeke.

Ervaring met Flowschilderen, niet te zwaar maar er gebeurt veel
Sandra voelde aan wat er zat te broeien bij mij en benoemde dat soms met korte woorden.
Dat raakte me en er kwam veel los bij mij, zowel fysiek als op het schilderdoek.
Ik vind het een hele fijne manier van coachen. Deze manier van coachen; intuïtief, is nieuw voor me. In mijn woorden: heel natuurlijk, niet te zwaar maar toch gebeurt er veel. Sonja

Wauw-effect
Sandra is een liefdevol, oprecht en eerlijke coach, waar je je meteen bij op je gemak voelt.
De sessie had een wauw-effect. Lijfelijk voelde ik koude rillingen en emotioneel kwam er veel los. Onverwachte dingen ook. Het werd mogelijk om ervaringen en vastgeroeste patronen te verwerken en daardoor te doorbreken. Het voelde voor mij wel vreemd, maar niet akelig of zo. Christel.

Sandra is een integere, zeer empathische coach die het ‘helende doorvoelen’ op allerlei manieren faciliteert en stimuleert. Annebelle.

Ik heb Sandra leren kennen als een lief, warm en zacht persoon. Ik heb veel steun van haar mogen krijgen tijdens groepslessen als ik het zwaar met mezelf had, en dat voelde fijn, warm en heel vertrouwd. Haar energie voelt prettig en is rustgevend. Monica

In gesprek met Sandra kom je snel tot de kern, omdat ze heel goed mee-voelt met wat jou bezig houdt. Alles is bespreekbaar, want ze oordeelt niet en schept een veilige ruimte. Ze luistert en voelt mee, zonder te interpreteren, in het zoeken naar de juiste woorden die jouw gevoel van dat moment omschrijven. Ze stemt heel goed af en weet daarmee precies aan te geven waar de kern van een probleem of verlangen zit, door mee te voelen en dat gevoel zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Vervolgens begeleid ze je door dit gevoel heen, dat er volledig mag zijn en helpt ze daarmee blokkades te doorbreken. Pijn, angst, verdriet of andere gevoelens worden daardoor eerst voelbaar, ze mogen er zijn, om vervolgens langzaam te verdwijnen. Juist door het gevoel echt te doorleven, ga je er letterlijk doorheen en komt er ruimte, rust en lichtheid voor terug. Mariëlle Lassche, kunsthistorica en coach

Ik heb een beter beeld van wat ik wil en maak daar stappen in!
“Ik was mezelf helemaal aan het kwijt raken. Ik was mezelf aan het zoeken, wie ben ik. En ik kwam niet vooruit, ik wilde wel van alles, maar ik stond stil. Daarvoor kwam ik bij Sandra.
Het is fijn dat er iemand is die even het zelfde voelt, die het zelfde even ervaart als mij!  Door de dingen die ze ziet, voelt en hoort zitten we in dezelfde energie, en alles wat ze doorkrijgt vertelt ze, dat is fijn!
Nu sta ik stevig in mijn Schoenen, ik voel me krachtiger!
Ik zie het allemaal kleurrijker in! En ik zie weer een toekomst! Ik heb een beter beeld van wat ik wel wil en maak daar stappen in!
Ik voel me vrolijker! Ik kan contact maken met het universum wat enorm tof is!
Ik kan er weer tegen aan! Ik heb weer energie!
Ik luister beter naar me lichaam! Het is positief! Anoniem 25 jaar

Dit werkt dieper door
Wat ik gevoeld heb tijdens de sessie ga ik omarmen. 
Het voelde geweldig. Ik voelde echt dat er gevoelsmatig of energetisch wat gebeurde, en dat was heel fijn. Ik haal het altijd uit mijn denken, maar dit werkt dieper door, heel fijn. Anoniem
.
Sandra komt tot de kern
Het voelde fijn om dichter bij mezelf terug te komen. Het effect van de sessie was dat ik van binnen zacht en rust voelde. 
De kracht van Sandra is dat ze tot de kern komt. Anoniem
.

Rij-angst opgelost

“De sessie waarin ik graag wat aan mijn rij-angst wilde doen voelde goed, veilig en zacht. Heel fijn om ineens geen negatieve lading te ervaren waar ik voorheen veel spanning voelde. Mooi! Ik heb zonder lading in de auto kunnen zitten en heb de motor gestart 🙂 mega stap voor mij.  Fase 2 is rijden. Voorlopig geniet ik al enorm van het kunnen zitten in de auto zonder spanning.”

Presentatieangst
“Ik heb zolang ik weet angst om voor grotere groepen het woord te voeren. Zelfs in een voorstelrondje ging mijn hart tekeer en brak het zweet me uit. Na de MatriXcoaching voelde ik de fysieke reactie niet meer als ik dacht aan spreken voor een groep, dat was al heel apart. De eerst volgende keer dat ik voor een groep wat moest zeggen, voelde het ook rustig, gek om te ervaren, en zo fijn…!!”

Hoofdpijn
“Mijn hoofdpijn was weg binnen nog geen 10 minuten, bizar”.

Rust na hoofd opruimen en onverwachte emoties ontladen
“Bij het hoofd opruimen kwamen we bij een emotie waarvan ik dacht dat ik dat verwerkt had, maar wat zat daar nog veel. Ik voel nu rust. En vermoeidheid, maar die was er denk ik al, alleen nu voel ik hem omdat er rust in mijn hoofd is”

Meer rust en minder zorgen
“ Ik merk dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb en het lijkt alsof mijn zorgen veel minder geworden zijn. Ik denk overal gewoon wat ‘lichter’ over….heel fijn. En ook wel apart trouwens.”

Paniek in 10 minuten weg
“Ik was in paniek, en door de MatriXcoaching zakte dat ineens, dat was zo`n opluchting… ik ging er ook ineens anders over nadenken, het maakte me ineens niks meer uit.”

.