Healing avond

Een healing kan ook heel goed aan meerdere mensen tegelijk gegeven worden.

Ik heb dat ontdekt omdat ik soms in groepsverband de healing energie mee liet doen, en toen merkten we dat het diepere en krachtigere transformaties gaf in de opstellingen die we deden. En dat iedereen in de ruimte meedeed op de energie zodra ik die door me heen liet gaan. Toen ik daarna een healing gaf aan een paar collega`s tegelijk bleken ze een vergelijkbare healing ontvangen te hebben als die ik 1 op 1 geef.

Het verschil met een individuele healing is, dat ik niet voor meerdere mensen tegelijk door kan geven wat er gebeurt. Ik voel ook van alles, maar weet op dat moment niet wat van wie is. En ook het reading deel (dus als ik beelden zie of als er een overleden persoon aanwezig is) dat kan waarschijnlijk niet in een groepshealing.

Maar ik laat ontstaan en gebeuren, zoals ik altijd doe.

Je mag vertellen waar je tegenaan loopt op dat moment, maar dat hoeft niet. Omdat precies dat gebeurt wat voor jou op dat moment nodig of helpend is. Jullie liggen op een matje, kussentje onder je hoofd en onder een dekentje als je dat fijn vindt, lekker comfortabel. We doen eerst een meditatie en de meditatie gaat langzaam over in de healing.

Je hoeft dus lekker niks te doen en mag heerlijk ontspannen. En als ontspannen niet lukt is dat ook oké, de energie neemt je vanzelf mee.

De energie kun je voelen, je voelt op welke plekken er ‘gewerkt’ wordt. Dat kun je voelen aan een druk, een trekkend of een warm gevoel. Je kan kleuren of beelden gaan zien. Sommige mensen vallen snel in slaap, anderen zijn alert aanwezig, omdat het boeiend kan zijn wat er zoal gebeurt in je lichaam. Het kan ook zijn dat je inzichten krijgt of dat er een gevoel gevoeld wordt waardoor dat kan gaan stromen. Dat kunnen ook hele fijne gevoelens zijn. Dat is bij iedereen anders en op ieder moment anders. Er gebeurt precies wat op dat moment voor jou nodig is. Ik nodig iedereen altijd uit om te laten gebeuren.

Reacties na een healing zijn zoal: “De healing heeft me veel gebracht! Ik voel me nog steeds veel beter dan voorheen!” “Ik ervaar veel meer rust, ik maak met me niet meer zo druk om dingen, heel apart”. ” Het gejaagde gevoel in mijn lijf is weg wat ik altijd had”. “Ik heb 2 dagen heel veel geslapen erna, zalig”. “Bij jou is het altijd zo heerlijk thuiskomen”. En ook: “ik heb een aantal dagen veel gehuild” dan was het nodig dat dat los kwam. Wat het je brengt is bij iedereen anders.

Locatie: Gewoon lekker bij mij thuis op de Hogerweide 87 in Weert. 19.15 uur inloop met thee en koffie 19.45 uur start meditatie en healing 20.30 uur ervaringen delen wie wil, onder het genot van kopje koffie of thee En als er tijd voor is trekken we nog een inspiratiekaart ter afsluiting. Afsluiting 21.30/22.00 uur maar als je meteen na de healing naar huis wil is dat natuurlijk prima. Aanmelden doe je door onderaan de pagina op het evenement te klikken of op de datum in de kalender.

Ik zie je dan 🙂