Healing avond

Naast de healing doen we ook iedere avond nog wat anders. En we trekken ook voor iedereen een persoonlijke kaart, en gaan daar even op in als je dat fijn vindt.

Over de healing zelf: Jullie liggen op een matje, kussentje onder je hoofd en onder een dekentje als je dat fijn vindt, lekker comfortabel. We doen eerst een meditatie en de meditatie gaat langzaam over in de healing.

Je hoeft dus lekker niks te doen en mag heerlijk ontspannen. En als ontspannen niet lukt is dat ook oké, de energie neemt je vanzelf mee.

De energie kun je voelen, je voelt op welke plekken er ‘gewerkt’ wordt. Dat kun je voelen aan een druk, een trekkend of een warm gevoel. Je kan kleuren of beelden gaan zien. Sommige mensen vallen snel in slaap, anderen zijn alert aanwezig, omdat het boeiend kan zijn wat er zoal gebeurt in je lichaam. Het kan ook zijn dat je inzichten krijgt of dat er een gevoel gevoeld wordt waardoor dat kan gaan stromen. Dat kunnen ook hele fijne gevoelens zijn. Dat is bij iedereen anders en op ieder moment anders. Er gebeurt precies wat op dat moment voor jou nodig is. Ik nodig iedereen altijd uit om te laten gebeuren.

Reacties na een healing zijn zoal: “De healing heeft me veel gebracht! Ik voel me nog steeds veel beter dan voorheen!” “Ik ervaar veel meer rust, ik maak me niet meer zo druk om dingen, heel apart”. ” Het gejaagde gevoel in mijn lijf is weg wat ik altijd had”. “Ik heb 2 dagen heel veel geslapen erna, zalig”. “Bij jou is het altijd zo heerlijk thuiskomen”. “Heel ontspannend, echt heel fijn”. “Zoals elke keer als ik bij jou ben voel ik me herboren”. “De energie werkt zoo fijn, je hoeft er niets voor te doen als jezelf over te geven (open te stellen)”. ” Heb me heel diep kunnen ontspannen en dat is me nog nooit eerder gelukt”. “Ik voelde een hele golf door me heen gaan”. En ook: “ik heb een aantal dagen veel gehuild” Dan was het nodig dat dat los kwam. Wat het je brengt is bij iedereen anders.


Locatie: Hogerweide 87 in Weert
19.15 uur: Inloop met thee of koffie
19.45 uur: Start programma
22.00 uur: afronding van de avond
 
Aanmelden doe je onderaan deze pagina, klik op de datum of links op de activiteit.

Ik zie je graag