MatriX methode

Ons hoofd kan heel dominant zijn. Het is dus zeer zinvol om ook je hoofd als ingang te gebruiken tot verlichting. 

De MatriX coaching brengt je naar de eigen oplossing van je eigen beleving van het probleem, op je eigen manier. Zonder dat het probleem vertelt of herbeleefd hoeft te worden. Jouw probleem, jouw oplossing.

Onverwerkte emoties zitten soms diep, er wordt liever niet over gepraat door angst, onzekerheid of schaamte. En soms weten we niet eens wat er precies zit, maar is het een overall gevoel waar we last van hebben.

“Het is zo simpel, dat je bijna niet kan geloven dat het werkt, dat het echt weg blijft”.
Lees hier meer ervaringen met de MatriX methode.

De MatriX methode helpt bij:

 • Trauma`s,  PTSS
 • Angsten zoals vliegangst, rijangst, faalangst, hoogtevrees, angst voor tandarts, spinnen enz.
 • Overall gevoelens zoals agressie, boosheid, frustratie, onrust, stress, onzekerheid, faalangst enz.
 • Niet verwerkte ervaringen.
 • Stress en burn-out
 • Rouw(verwerking)
 • Overige emotionele problemen
 • Een druk en vol hoofd en overheersende gedachten
 • Psychosomatische klachten en de beleving van pijn (altijd eerst arts raadplegen)

Als je het verhaal opnieuw vertelt, ga je weer de herbeleving in. Als je naar de kern gaat, naar hoe de ervaring opgeslagen ligt, los je het op. En dat is wat je wil. En dat is hoe ik sowieso werk, als je de wortel hebt komt de echte verandering. En dat is ook hoe de MatriXmethode werkt.
De MatriX methode is daarbij een waardevolle concrete tool.

Gerelateerde afbeelding

Hoofd opruimen:
Onze gedachten zijn enorm krachtig en als ze positief zijn, gaan ze voor ons werken. Maar  ze zijn helaas vaker negatief. Met de MatriX methode kun je ook je hoofd opruimen en middels de coaching zelf de lading van gedachtes weghalen. Daarmee krijg je grip op je eigen hoofd. Het effect van het hoofd opruimen is meteen voelbaar. Het geeft rust en een lichter gevoel in het hoofd.

Ook heel fijn voor kinderen, om dat op jonge leeftijd al te leren en ervaren. Om bewust te kiezen; hoe wil ik het hebben en dat zelf met behulp van de coaching in het lange termijn geheugen te plaatsen. Je kiest bewust voor een ordening die jij wil: eigen regie dus.

En het hoofd opruimen geeft daarna meteen ingang tot desgewenst zelf ontladen van emoties die er nog zitten. En met een opgeruimd hoofd komt er letterlijk ruimte voor andere dingen. Veel problemen ontstaan door een vol hoofd, daar is dus echt wat aan te doen, hoe fijn is dat.

Onverwerkte dingen uit de kindertijd die nu nog onbewust een rol spelen.
Veel problemen vinden zijn oorsprong al in de kindertijd. Maar daar is de persoon zelf zich vaak niet van bewust. Werken met je kernwaarden volgens de MatriX methode is ook een manier, om bij ervaringen te komen die nu nog invloed hebben op ons leven, maar waar we zelf niet meer bijkomen. Waardoor we er de lading vervolgens vanaf kunnen halen.

MatriX Coaching kan in mijn praktijk in Weert en kan ook heel goed via skype.  Bel of mail voor meer informatie of een afspraak. Ik help je graag.

 • Vragen:                                                                                                                                                               
 • Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?
  Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud of oorzaak van het probleem gaat, maar om de strategie die je verandert. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Vaak al na 1 sessie en soms is 15 minuten al genoeg.
 • Werkt de MatriXmethode bij iedereen met mentale problemen?
  De MatriXmethode is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De enige voorwaarde is dat je in staat moet zijn om de gestelde vragen te begrijpen en te beantwoorden.