Wat mensen al niet meedragen..

Ze kwam voor de 2e keer, ze heeft veel traumatische ervaringen gehad.
Toen haar moeder overleed een aantal maanden geleden, wilde ze e.e.a. uit het verleden gaan verwerken. Ze had steeds geweten dat het dan veilig genoeg voor haar zou voelen om te gaan verwerken. We troffen elkaar en ze wist toen dat ze dat met mij wilde doen.

De vorige healing hebben we daaraan ‘gewerkt’. Daarna was er rust gekomen. Haar partner vertelde me later dat hij dat ook echt kon merken, zo fijn om terug te horen.

Van de week appte ze me, ze wilde weer komen, omdat nu traumatische ervaringen rond haar vader omhoog kwamen. Ze zag steeds beelden.
 
Dat leek omhoog te komen, omdat ze het gevoel heeft dat haar vader niet lang meer te leven heeft. En ze nu extra de behoefte lijkt te voelen aan meer echt contact met hem en om gezien te worden door hem.
We zijn met MatriXen begonnen.
Er bleek lading te zitten op een filmpje en op een gevoel, de lading ging van een 7 (10 is het ergste) naar een 4, en toen naar een nul. 
 
De dag erna appt ze me: “ik krijg geen beelden meer door, ik heb het geprobeerd, maar het is weg gelukkig. Ik voel me vrij van binnen, ben er blij mee!”.
Het waren beelden van haar vader die het hele gezin traumatiseerde, zoals ze zelf zegt. Ze heeft veel gezien. Hoe en wat precies vind ik zelf te erg om op te schrijven hier. Ze vertelde het me na de sessie, maar het trauma vertellen hoeft in feite dus niet.
 
En de healing had een gevoel van vrijheid teweeg gebracht, en ze heeft meer energie, appt ze me. “Het was heel fijn”.
Mag ik dit anoniem delen, zodat ik nog meer mensen weten wat er mogelijk is en ik nog meer mensen kan helpen? Ja tuurlijk!
 
En ik ben zelf steeds weer verbaasd; hoe ‘simpel’ het kan zijn bij zoiets heftigs…, en zo fijn dat ze echt geholpen is.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.