Workshop Flow Schilderen

Als je benieuwd bent naar wat zich op dit moment aan jou wil laten zien wat nog onbewust voor je is, dan nodig ik je van Harte uit voor een flow schilder workshop.

Door de uitleg vooraf en een meditatie, kan er van alles ontstaan op het doek. En ik ben nog iedere keer verbaasd, wat er dan vervolgens uit het doek ‘af te lezen’ is. Dit is een hele leuke manier om bij het voelen, en bij inzichten uit te komen.

Ook zonder flow-schilder ervaring kom je in de flow.

Kosten 30,- per persoon zijn inclusief materiaal en thee.
Max 4 personen, dus reserveer als je zeker wil zijn van je plek

Klik hieronder in de agenda op de datum om je aan te melden.

Graag tot dan!

Zeer interessant en veel geleerd en ondervonden
Ad Thielen

Heel bijzonder om te doen en mee te maken. Zonder schilder ervaring zet je intuïtief van alles op het doek. Super
Sonja

Mijn vriendin en ik hebben een erg inspirerende avond gehad. Een aanrader
A.Damen

Het was een hele bijzondere ervaring. Ik schilder nooit en ben verbaasd en ook wel trots op wat ik geschilderd heb. Door de meditatie en het schilderen werd ik heel rustig. Zo rustig voel ik me bijna nooit. En ik ben ook verbaasd dat het schilderij zo over mijn vader bleek te gaan. Ik dacht dat ik zijn overlijden al aardig verwerkt had maar er kwam nog veel naar boven.
Het inzicht wat ik opdeed was dat ik nog meer voor mezelf mag kiezen.
Ik kom zeker nog een keer terug. Het was een zeer ontspannen en fijne ervaring.
Anoniem